Welkom op de website van P.P.R. nv

De firma P.P.R. nv werd opgericht in oktober 1998 door de heer P. Wellens en de heer G. Verheyen.

Ons bedrijf is een in Genk gevestigde groothandel, in de Industriezone Genk-Zuid, 6C. Dit geeft ons de mogelijkheid om met het grootste gemak alle delen van Limburg en zelfs daarbuiten te bereiken wegens een goede toegang tot de autosnelwegen E313 Hasselt-Antwerpen en E314 Brussel-Aken.


Via onze website willen we u een blik gunnen op ons bedrijf en ons uitgebreid gamma van producten en materialen, waarmee we zowat in elke sector van ondernemingen u ten dienste kunnen staan.

De industrie, K.M.O.ís, schoonmaakbedrijven, voedingsindustrie, scholen, openbare instellingen, e.a.m. kunnen bij ons terecht met hun specifieke vragen en problemen. Onze enthousiaste medewerkers staan in voor een klantvriendelijke en snelle service. Door de nauwe samenwerking tussen de commerciŽle binnendienst en de vertegenwoordigers garanderen wij een flexibele en snelle levering.
 


Bij iedere artikelengroep die u terugvindt op deze site vindt u een beknopte samenvatting en een beperkt aanbod van ons assortiment:


 

Plastic zakken
zowel in LDPE & HDPE in alle mogelijke soorten en diktes zijn onze voornaamste specialiteit.
 


 
Schoonmaakartikelen
materialen zoals dweilen, stofdoeken, bezems, watertrekkers horecabenodigdheden enz.
producten zowel onder ons eigen merk als van gerenommeerde merkartikelen, bijvoorbeeld Henkel en Cetemax.

 
Papierwaren
gaande van hygiŽnisch papier zoals papieren handdoekjes, toiletpapier en poetsrollen tot horeca-artikelen als kantjes, servetten, placemats edm.
 

 

Veiligheid
onder deze noemer valt alles wat betrekking heeft op de veiligheid en kleding: zowel veiligheidsschoenen, en -laarzen, handschoenen, brillen, oorkappen, helmen als bedrijfskleding allerhande: (ook voor ziekenhuizen, grootkeukens edm), evenals sweaters, poloís, T-shirten en aanverwanten.


Heeft u nog vragen of wenst u andere informatie? Aarzel dan niet ons te contacteren: dit kan via onze klantendienst of via het formuliertje op deze website.


Wij wensen u nog veel surfplezier!